سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مطالب متفرقه

روزانه 6 هزار نفر در جهان به بیماری ایدز مبتلا می‌شوند که 1000 نفر از آنان زیر 15 سال، 51 درصد زنان و 41 درصد نیز افراد بین 15 تا 24 سال هستند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  معاون بهداشتی وزارت بهداشت ایران  در همایش روز جهانی ایدز افزود:  اکنون 3/33 میلیون نفر در جهان با ایدز زندگی می‌کنند و سالیانه 6/2 میلیون نفر به این جمعیت اضافه می‌شود و 8/1 میلیون نفر نیز می ‌میرند.

دکتر مصداقی‌نیا همچنین تعداد مبتلایان به بیماری ایدز را در منطقه مدیترانه شرقی 460هزار نفر اعلام کرد و گفت: مشکل اصلی در این منطقه، نبود اطلاعات دقیق است.

وی افزود: در حال حاضر در نقاط آفریقایی با توجه به اقدامات و رسیدگی‌های انجام شده روند بیماری ایدز رو به کاهش است اما در کشورهای آسیای میانه این روند رو به افزایش است.

معاون بهداشتی در ادامه درخصوص وضع بیماری ایدز در کشور گفت: در مقایسه با دیگر مناطق جهان، وضع ایران از نظر ایدز، وضع هشدار دهنده نیست ولی راضی‌کننده هم نیست.

وی گفت: از اول پیدایش بیماری ایدز تاکنون3927نفر در کشور بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده‌اند.


نوشته شده در چهارشنبه 89/9/17ساعت 10:35 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

 نتایج مطالعات جدید نشان می دهند مسافران هواپیماهای خطوط هوایی پر رفت و آمد بیشتر در معرض خطر مسمومیت تشعشعات طولانی مدت خورشیدی ناشی از طوفانها یا شعله های خورشیدی قرار دارند تا دیگر خطرهای معمول یک سفر هوایی.

محققان دریافته اند مسافران همیشگی پروازهای روزانه، در معرض آسیب تشعشعات کیهانی قرار دارند که به واسطه پرواز در ارتفاع معمولی بیش از 12 هزار متری، به سطح خطرناکی می رسد.

متخصصان اخطار دادند این میزان آلودگی می تواند مسافران را در معرض ابتلا به انواع سرطان قرار دهد.

دانشمندان سازمان ناسا معتقدند زمین هر قرن یک بار در تیررس خطر شعله های خورشیدی قرار دارد، پدیده ای که می تواند بر روی زمین طوفانهای ژئومغناطیسی به وجود آورد. محققان لابراتوار “رادرفورد اپلتون” اخطار داده اند که شبکه های برق، رایانه ها، تلفنها، حمل و نقل، سیستم آبرسانی و تولید محصولات غذایی می توانند به واسطه این پدیده طبیعی به شدت آسیب ببینند.

دانشمندان دریافته اند کارکنان هواپیماها یکی از گروه های شغلی هستند که بیشترین میزان تشعشعات مضر کیهانی را دریافت کرده و نسبت به دیگر مشاغل و افراد مدت طولانی تری در معرض تابشهای کیهانی قرار دارند.

به دلیل اینکه سطح تابشهای خورشیدی طی قرن گذشته تا حد قابل توجهی کم بوده است، افزایش قدرت این امواج طی سالهای آینده می تواند برای سلامت انسانها بحرانی جدید را به وجود آورد.

تابشهای کیهانی نه تنها بر روی عملکرد هواپیماهای مدرن تاثیر گذار خواهند بود بلکه سلامت مسافران و کارمندان هواپیما را نیز به خطر خواهد انداخت.

این تابشها می توانند از اعماق فضا به میان اتمسفر زمین نفوذ کرده و به میزان تابشهای موجود ارتفاع معمول12 هزار متری پرواز بیافزایند.

همچنین از آنجایی که مسافران نسبت به کارمندان هواپیماها مدت زمان کمتری را در پرواز به سر می برند، کمتر در معرض خطر پرتوهای کیهانی قرار خواهند داشت و این کارمندان هواپیماها هستند که خطر ابتلا به انواع سرطان را به جان می خرند.
 
 
mehrnews


نوشته شده در دوشنبه 89/9/15ساعت 12:36 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

فیزیکدان ایرانی جایزه بین الملللی اپتیک را دریافت کرد
تهران- کمیسیون بین المللی اپتیک (ICO) دکتر محمد تقی توسلی استاد دانشکده فیزیک دانشگاه تهران و عضو پیشکسوت انجمن فیزیک ایران را شایسته دریافت جایزه بین المللی گالیلئو گالیله درسال 2010 دانست.
http://img.irna.ir/1389/13890914/30109287/30109287-762130.jpg
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وب سایت انجمن فیزیک ایران، این جایزه هر سال به یکی از پیش‌گامان علم اپتیک که در شرایط دشوار و نابرابر از نظر امکانات و تجهیزات موفق بهانجام پژوهشی برجسته و مهم درسطح جهانی در زمینه اپتیک شود اهدا می شود.
این جایزه شامل مدال گالیله، دعوت به سخنرانی در کنگره سه سالانه و پشتیبانی مالی برای پیشبرد پژوهش است و از سال 1993 از طرف ICO بنیان گذاری شده است.
گفتنی است نام افرادی مانند دانیل مالاکارا از مکزیک، نوسینده کتاب Optical Shop Testing،‌ آجوی گاتاک از هندوستان نویسنده کتابهای متعدد اپتیکی از جمله An Introduction to fiber optics و مارات سوسکین دانشمند برجسته اوکراینی در زمینه اپتیک کوانتمی را می توان در لیست برندگان آن دید.

نوشته شده در دوشنبه 89/9/15ساعت 12:24 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

استاد دانشکده هنر دانشگاه نیویورک با کاشت دوربینی در قسمت پشتی سرش اقدام به عکاسی از موضوعات پیرامون خود کرده و آثار خلق شده را در نمایشگاهی در قطر به نمایش خواهد گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، "وفا بیلال" استاد راهنمای دپارتمان عکاسی و مجسمه سازی دانشکده هنر دانشگاه نیویورک با انجام عمل جراحی، دوربینی به اندازه ناخن شست در پشت سر خود کاشته که این دوربین به طور خودکار قادر است در هر دقیقه یک عکس بگیرد.

او که در حال حاضر در سه رشته دانشگاهی در دانشگاه مشغول به تدریس است قصد دارد، فیلمهای کوتاه مربوط به تجریبات هنری شخصی، تعاملاتش با دانشجویان در کلاس درس، فعالیتهای دانشجویان در کلاس و محیط دانشگاه و عکس العمل ضبط شده آنها نسبت به این دوربین استثنایی را در نمایشگاهی به نمایش درآورد.

وی قصد دارد عکسهای گرفته شده را در نمایشگاهی به نام "سومین نفر" در موزه ملی و موزه هنرهای اسلامی قطر به نمایش بگذارد.

بر اساس گزارش وال استریت، عکسهای این نمایشگاه همگی موضوعات زنده و حقیقی داشته و به همین خاطر مقامات دانشگاهی برای جلوگیری از هر گونه تجاوز به حریم خصوصی دانشجویان، قواعدی را برای موضوعات عکاسی "بیلال" وضع کرده اند.

بیلال گفت: ایده این طرح مدت زمان زیادی در ذهنم بود، اما تنها چیزی که باعث به تاخیر افتادن این کار شد ترس از عمل جراحی بود البته بر خلاف تصوراتم عمل جراحی بسیار ساده بود و دکتر جراح تنها با ایجاد خراش کوچکی در قسمت پشتی سرم دوربین را کار گذاشت.


نوشته شده در پنج شنبه 89/9/4ساعت 12:23 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

قیمت اینترنت نه تنها به کیفیت، سرعت و خدمات ارائه شده توسط اپراتور بستگی دارد بلکه با سطح زندگی و درآمد شهروندان کشورهای مختلف نیز مرتبط است. در گزارشی به مقایسه سرعت و قیمت با توجه به درآمد مردم در 8 کشور میپردازیم.

امروزه اینترنت به عنوان ابزاری کارآمد و مهم در زندگی شهروندان دنیا شناخته میشود. به همین دلیل دولتها و ارائه دهندگان اینترنت درتلاشند تا اینترنت را با بیشترین سرعت، بالاترین کیفیت، بهترین خدمات پشتبانی و کمترین قیمت به کاربران خود ارائه دهند تا راه توسعه را بر رقبای خود در بازار پهنای باند تنگ کنند.

این درحالی است که ارائه اینترنت پرسرعت در برخی کشورها میتواند نسبت به خدمات مشابه در سایر کشورها با قیمت بالاتری ارائه شود که در این مورد باید به سطح زندگی، میزان تورم و متوسط درآمد خانواده ها در آن کشور توجه کرد. به طوری که یک خانواده متوسط در کشوری با تورم ثابت به دلیل درآمد سالانه قابل توجه قادر به پرداخت هزینه بالای 30 دلار در ماه برای دریافت اینترنت بالای 3مگابیت برثانیه باشد.

چند نمونه

کره جنوبی سریعترین اینترنت خود را با قیمت 50/28 دلار در ماه ارائه میکند در شرایطی که برپایه گزارش اداره ملی آمار در این کشور، متوسط درآمد کرهجنوبی برای یک خانواده کارگر با حداقل تحصیلات 27 هزار و 384 دلار است.

ژاپن به عنوان اولین قدرت فناوری آسیا توانست در این طبقهبندی با سرعت متوسط 9/7 مگابیت بر ثانیه رتبه دوم را بهدست آورد.

بدیهی است که در کشوری چون ژاپن، اینترنت با سرعتهای متفاوتی عرضه میشود. برای مثال به تازگی تله کام ژاپن (NTT) سرویس ویژهای را برای کاربران خانگی خود عرضه کرده است که از طریق فیبر نوری حداکثر سرعت 100 مگابیت بر ثانیه را با قیمت 63 دلار در ماه عرضه میکند.

در شرایطی که برطبق گزارش وزارت کار ژاپن، متوسط درآمد یک خانواده در این کشور سالانه 60 هزار و 600 دلار آمریکا است.

آمریکا- در طبقهبندی سرعت اینترنت در سه ماهه چهارم سال 2009 آکامای، آمریکا با سرعت متوسط 9/3 مگابیت برثانیه رتبه هجدهم را بهدست آورد.

در این کشور اینترنت با قیمت متوسط 50/45 دلار در ماه ارائه میشود و متوسط درآمد یک خانواده برپایه گزارش کمیته سرشماری آمریکا 45 هزار و 600 دلار در سال است.

ایتالیا- در این طبقه سرعت متوسط اینترنت 8/2مگابیت برثانیه به ثبت رسیده است. اینترنت ADSL از طریق فیبرنوری در این کشور با قیمت متوسط 25 دلار در ماه عرضه میشود، درحالی که درآمد متوسط یک خانواده کارگر دارای دو فرزند در این کشور برپایه گزارش سازمان بینالمللی همکاریها و توسعه اقتصادی 36 هزار و 943 دلار در سال است.

سوئیس - این کشور با سرعت متوسط 5 مگابیت برثانیه در رتبه هشتم طبقه بندی آکامای قرار گرفت. برپایه گزارش سازمان همکاریها و توسعه اقتصادی، درآمد متوسط خانواده در این کشور 64 هزار و 877 دلار در سال است.

هند- طبق این طبقه بندی سرعت متوسط اینترنت در هند 897 کیلوبیت برثانیه است. در این کشور نیز اینترنت با سرعتهای مختلفی به کاربر خانگی عرضه می شود که برای مثال قیمت اینترنت با سرعت 256 کیلوبیت برثانیه برابر با حدود 14 دلار درماه است.

جایگاه ایران
در طبقه بندی رتبهبندی کشورها از نظر سرعت اینترنت خانگی که Speedtest.net در 6ماهه نخست سال 2010 از میان از میان 152 کشور بررسی شده ایران پس از کشورهایی مانند ونزوئلا، نیجریه، بولیوی، عراق، پاراگوئه و جزایر ترک و کایکاس با سرعتی برابر 0.61 مگابیت بر ثانیه در رتبه 144 قرار گرفته است.

هم اکنون و براساس تعرفه جدید اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات، نرخ پهنای باند 64 کیلو بیت بر ثانیه مبلغ 868 هزار ریال، 128 کیلو بیت بر ثانیه یک میلیون و 736 هزار ریال، 256 کیلو بیت بر ثانیه رقم دو میلیون و 604 هزار ریال، 512 کیلو بیت بر ثانیه مبلغ 4میلیون و 340 هزار ریال، برای 1034 کیلو بیت رقم7میلیون و 812 هزار ریال و برای 2048 کیلو بیت رقم 13 میلیون و888 هزار ریال است.

به طور متوسط اینترنت خانگی پرسرعت ADSL با سرعت تنها 128 کیلوبیت برثانیه با قیمت متوسط 20 هزار تومان در ماه (20 دلار در ماه) ارائه میشود.



منبع:آفتاب نیوز


نوشته شده در جمعه 89/8/28ساعت 2:2 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

<      1   2   3   4   5   >>   >

Design By : Pichak