سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مطالب متفرقه

مدیر کل ارزیابی وزارت علوم:

5 درصد از جمعیت هر استان باید دانشجو باشند
مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به وجود 2 هزار و 200 موسسه آموزش عالی در کشور، گفت: ‌این موسسات در زیر مجموعه‌های مختلف وزارت علوم، موسسات غیر انتفاعی، دانشگاه آزاد و دانشگاه پیام نور قرار دارند.

دکتر رضا عامری در گفت‌وگو با خبرنگار صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: بر اساس طرح آمایش سرزمین موسسات آموزش عالی در برخی استانها افزایش، در برخی استانها کاهش می‌یابند و در برخی از استان‌ها نیز موسساتشان با یکدیگر تلفیق می‌شوند.


عامری با بیان اینکه براساس طرح آمایش سرزمین سهم آموزش عالی هر استان مشخص شده است، تصریح کرد: در این زمینه میانگین مطلوب برای استان‌ها این گونه است که از هر 100 هزار نفر در هر استان 5 هزار نفر باید دانشجو باشند.


نوشته شده در دوشنبه 89/11/11ساعت 12:57 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور زمان آغاز توزیع کارت کنکور کارشناسی ارشد 90 را 25 بهمن ماه اعلام کرد و گفت: آزمون از چهارشنبه 27 بهمن آغاز و طی 3 روز برگزار می شود.
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: اطلاعیه سازمان سنجش در باره تاریخ، نحوه پرینت کارت و محل رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد 90 و المپیاد علمی دانشجویی از روز دوشنبه 18 بهمن ماه برروی سایت سازمان به نشانی www.sanjesh.org قرار داده می‌شود و همزمان در نشریه پیک سنجش روزهای دوشنبه 18 و 25 بهمن نیز منتشر خواهد شد.
وی اظهار داشت: کارتهای ورود به جلسه آزمون برای کلیه داوطلبان از روز دوشنبه 25 بهمن ماه برروی سایت سازمان قرار داده خواهد شد و داوطلبان باید در فرصت تعیین شده نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه آزمون خود اقدام کنند.
معاون سازمان سنجش گفت: شهرستان محل برگزاری آزمون و آدرس حوزه امتحانی مربوط در ذیل کارت ورود به جلسه آزمون هرداوطلب درج شده است.
وی با اشاره به زمان برگزاری آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال 1390 گفت: این آزمون در صبح و بعداز ظهر روزهای چهارشنبه 27، پنجشنبه 28 و جمعه 29 بهمن ماه در40 شهرستان مختلف کشور و 142کد رشته امتحانی برگزار خواهد شد.

نوشته شده در دوشنبه 89/11/11ساعت 12:56 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

دو سازمان از تهران می‌روند /
کاهش 25 هزار نفری جمعیت دانشجویی تهران/ آمار خروج از تهران دانشگاهیان
معاون وزیر علوم در تشریح سیاستی که افزایش ظرفیت پذیرش مقطع کارشناسی در دانشگاههای شهرستانها، افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاههای تهران و تعدیل جمعیت رشته های کارشناسی در دانشگاههای تهران را دنبال می کند گفت: در صورتی که این سیاست را پیاده کنیم با حدود 25 هزار نفر کاهش جمعیت در پایتخت مواجه خواهیم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر متکان امروز یکشنبه در نشست خبری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره بودجه دانشگاهها در سال 90 گفت: انتظار داریم در بودجه سال 90 دانشگاهها حداقل 30 درصد رشد برای بودجه تملک سرمایه ای و 25 درصد رشد برای بودجه های هزینه ای بدون در نظر گرفتن فوق العاده ویژه داشته باشیم. البته این میزان رشد مورد انتظار منهای اثرات هدفمندی یارانه ها است.


وی افزود: هنوز با معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری بر سر بودجه سال 90 دانشگاهها در حال رایزنی هستیم و امید زیادی داریم که در بودجه سال 90 به میزان مورد انتظار دست پیدا کنیم. البته هنوز بر سر بودجه سال 90 دانشگاهها به توافق نرسیده ایم.


معاون وزیر علوم از درخواست 37 ردیف بودجه جدید در سال 90 برای دانشگاههای جدید یا مجتمع آموزش عالی و پژوهشی خبر داد و گفت: همچنین ردیف های جدیدی برای شبکه زنان دانشمند جهان اسلام، مرکز فعالیت های قرآن و عترت، برنامه جامع امور زنان و خانواده (بحث های پژوهشی در حوزه زنان و بحث فرهنگ عفاف و حجاب)، حمایت از شرکتها و موسسات دانش بنیان، حمایت از صندوق نوآوری و شکوفایی، امور شاهد و ایثارگر و مرکز جذب اعضای هیئت علمی از معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری درخواست شده است.


وی با یادآوری تشکیل ستادی از 8 ماه گذشته در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای برآورد هزینه مصرف انرژی در دانشگاهها همزمان با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها گفت: در شرایطی که یارانه ها هدفمند نشده بود میزان ریالی مصرف انرژی در دانشگاهها 4/1 کل هزینه دانشگاهها بود اما برآوردها نشان می دهد در صورتی که مصرف انرژی را در زمان اجرای هدفمندی یارانه ها مانند گذشته ادامه دهیم میزان ریالی مصرف انرژی در دانشگاهها به 9 درصد کل هزینه دانشگاهها می رسد.


متکان از توصیه های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاهها برای بهینه سازی و اصلاح الگوی مصرف، ارتقای استانداردهای ساخت و ساز اماکن دانشگاهی و اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از هدر رفت انرژی در دانشگاهها خبر داد و گفت: با استفاده از سنسور برق در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 30 درصد کاهش مصرف برق در وزارتخانه داشته ایم.


معاون وزیر علوم درباره اجرای دورکاری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز گفت: اجرای برنامه دورکاری در وزارت علوم با استقبال خوبی مواجه شده است. 27 تقاضا برای دورکاری در وزارت علوم یا عملیاتی شده و یا در دست بررسی است. دورکاری برای کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اولویت بانوانی که مشکلات زایمان دارند، افرادی که بیماری دارند و کارکنانی که بر حسب نوع کارشان در صورت کار در منزل بازدهی شان بیشتر است اعمال می شود.


وی اولین آثار اجرای دورکاری را تحکیم خانواده عنوان کرد و با یادآوری اینکه اسلام برای کانون خانواده احترام خاصی قائل است تاکید کرد: دورکاری برای کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اولویت بانوانی که مشکلات زایمان دارند انجام می شود. حدود 5 نفر از کارکنان وزارت علوم که تقاضای دورکاری داشته اند دچار مشکلات جسمی بوده و نمی توانستند در محل کار حاضر شوند.


متکان در پاسخ به اینکه دورکاری شامل چه افراد یا مشاغلی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می شود گفت: دورکاری در وزارت علوم شامل همه افرادی خواهد شد که به طور مستقیم ارباب رجوع نداشته باشند.


معاون وزیر علوم درباره چگونگی ارزیابی عملکرد کارکنانی که بر اساس برنامه دورکاری خدمت می کنند نیز گفت: کمیته ای داریم که کار افرادی که در قالب دورکاری در منزل خدمت می کنند را مورد ارزیابی قرار می دهند و با گذشته شان مقایسه می کنند. نکته مهم در بحث دورکاری این است که نه تنها حقوق کارکنانی که در قالب دورکاری خدمت می کنند کاهش پیدا نمی کند بلکه فوق العاده برای این افراد در نظر گرفته می شود.


متکان در پاسخ به اینکه تکلیف تجمیع دانشگاههای علامه طباطبایی و خواجه نصیر چه می شود تاکید کرد: دانشگاههای علامه طباطبایی و خواجه نصیر حتما در تهران تجمیع می شوند و به هیچ وجه از تهران خارج نخواهند شد. امیدواریم بر طبق گفته رئیس دانشگاه خواجه نصیر تجمیع این دانشگاه تا تابستان آینده به سرانجام برسد.


وی از ثبت نام یک هزار و 200 نفر از کارکنان وزارت علوم و دانشگاههای تهران برای انتقال از تهران خبر داد و گفت: تا کنون 110 نفر را انتقال داده ایم. مشکلاتی در شهرستانها داریم که سیاست های دولت را به آن میزان که باید پیگیری نمی کنند و این منجر شده که مقداری روند انتقال کارکنان از تهران مقداری کند شود.


معاون وزیر علوم در تشریح سیاستی که افزایش ظرفیت پذیرش مقطع کارشناسی را در دانشگاههای شهرستانها، افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری را در دانشگاههای تهران و تعدیل جمعیت رشته های کارشناسی در دانشگاههای تهران را دنبال می کند، در جمع خبرنگاران گفت: در صورتی که این سیاست را پیاده کنیم با حدود 25 هزار نفر کاهش جمعیت در پایتخت مواجه خواهیم شد.


متکان از قراری برای انتقال سازمان سنجش آموزش کشور به استان البرز و انتقال سازمان پژوهش های علمی صنعتی به ساوه خبر داد و گفت: البته انتقال این دو سازمان به استان البرز و استان مرکزی زمان انجام می شود که استانداران البرز و مرکزی امکانات لازم را برای این دو سازمان فراهم کنند.


وی در پاسخ به اینکه بحث انتقال معاونت دانشجویی وزارت علوم به سمنان تا چه حد صحت دارد گفت: بحث ایجاد سازمان امور دانشجویی مطرح است. پس از آنکه سازمان شدن این معاونت ابلاغ شود آنگاه برای انتقال این حوزه می توان تصمیم گرفت. معاونت دانشجویی در حال حاضر به واسطه وابستگی های مالی و اداری که به ستاد وزارت علوم دارد نمی تواند جدا شود.


معاون وزیر علوم خاطرنشان کرد: سازمان شدن معاونت دانشجویی در شورای عالی اداری تصویب شده و در راه ابلاغ است. خیلی از مسائل وزارت علوم بستگی به این ابلاغ دارد لذا خواستاریم که سریع تر ایجاد سازمان امور دانشجویان را به وزارت علوم ابلاغ کنند.


نوشته شده در دوشنبه 89/11/11ساعت 12:55 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

آئین‌نامه جدید انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به تصویب وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسید.

آئین‌نامه جدید انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به تصویب وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسید.


به گزارش خبرگزاری مهر، در آئین نامه جدید انتخاب دانشجویان نمونه، ویژگی‌های فرهنگی و اجتماعی، علمی و شئون دانشجویی مورد بررسی قرار می‌گیرد و دانشجویان در گروه‌های تخصصی شامل گروه‌های پزشکی، دندانپزشکی، دارو سازی، علوم پایه پزشکی و بهداشت، کشاورزی و دامپزشکی، فنی مهندسی، هنر، علوم پایه و علوم انسانی انتخاب و معرفی می‌شوند.


همچنین در آئین نامه جدید انتخاب دانشجویان نمونه، هر کدام از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های مستقل، مراکز، موسسات و مجتمع‌های آموزش عالی مستقل اعم از دولتی و غیردولتی می‌توانند شرکت کنند.


بر این اساس دانشجویانی که حداقل یک نیمسال تحصیلی را با معدل کل در هر یک از مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته، کارشناسی ارشد، دکترای حرفه ای، دکترای تخصصی و دکترای بالینی گذرانده باشند می‌توانند شرکت کنند.


این آئین‌نامه به تصویب وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده و برای مدت دو سال لازم‌الاجرا است و کلیه آئین‌نامه‌های قبلی لغو می‌شود.


نوشته شده در یکشنبه 89/11/10ساعت 12:1 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

جدول زمانی توزیع کارت ورود به جلسه آزمون، برگزاری و اعلام نتایج آزمون‌های کارشناسی فراگیر، کارشناسی ارشد فراگیر و کارشناسی ناپیوسته فراگیر منتشر شد.
محمدهادی امین ناجی - رئیس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این جدول زمان‌بندی گفت: کارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون‌های کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور 27 و 28 اردیبهشت ماه 90 توزیع می‌شود.
وی زمان برگزاری این 3 آزمون فراگیر دانشگاه پیام نور را 30 اردیبهشت ماه 90 و زمان اعلام نتایج آنها را نیمه اول شهریور ماه 90 اعلام کرد.

جدول زمان‌بندی آزمون‌های کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی‌ارشد فراگیر


مهمترین زمان‌های آزمون فراگیر دانشگاه پیام نور در 3 مقطع



زمان
توزیع کارت ورود به جلسه آزمون
27و 28 اردیبهشت ماه 90

برگزاری آزمون
30اردیبهشت ماه 90

اعلام نتایج آزمون
نیمه اول شهریور ماه 90


نوشته شده در شنبه 89/11/9ساعت 1:30 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

<   <<   11   12   13   14   15   >>   >

Design By : Pichak