مطالب متفرقه

 مصرف ترشی برای افراد بی اشتها به غذا مفید است و قسمتی از نیازهای بدن به ویتامین را تأمین می کند.

سیدضیاءالدین مظهری در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: ترشی یکی از چاشنی ها و طعم دهنده ها به غذا است که برای تهیه آن فرآیند نسبتاً طولانی لازم است.

وی گفت: با استفاده از این فرآیند می توان مواد غذایی فاسد شدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت.

ترشی اگر از مواد اولیه خوب و تازه تهیه شده باشد، می تواند به عنوان یک چاشنی مناسب در کنار غذا مصرف شود.

این متخصص تغذیه افزود: ترشی هایی که از سرکه انگور خانگی تهیه شده مناسب تر است و مصرف ترشی برای کسانی که نسبت به غذا بی میل هستند، مناسب است.

مظهری اضافه کرد: اکثر ترشی هایی که در بازار وجود دارد به دلیل اینکه از سرکه های صنعتی استفاده می شود، مناسب نیستند و ترشی هایی که به صورت فله ای ارائه می شود، از نظر مواد اولیه، طرز تهیه یا وسیله ای که با آن ترشی را برمی دارند، اطمینانی وجود ندارد و حتی تهیه آنها نیز ممکن است در شرایط بهداشتی صورت نگرفته باشد که موجب ورود آلودگی به بدن می شود.

وی گفت: ترشی ها از مواد مختلفی مانند پیاز، کلم، سیر، هویج، کرفس و سیب زمینی ساخته شده است که همه این مواد دارای مواد معدنی مانند پتاسیم، ویتامین C، کلیسم و آهن دارند و قسمتی از نیازهای بدن را تأمین می کند.

این متخصص تغذیه افزود: در ساختن ترشی ها به دلیل اینکه نمک زیاد به آن اضافه می کنند برای افراد مبتلا به فشار خون مفید نیست و می تواند در کنار غذای خود از ماست استفاده کنند.


نوشته شده در شنبه 89/10/4ساعت 5:13 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |


Design By : Pichak