سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مطالب متفرقه

 کسانی که علاقه به خوردن پای کدو حلوایی دارند، عمرشان طولانی تر می شود.

به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» ایسنا، این متخصصان می گویند: به نظر می رسد ماده آلفا ـ کاروتن موجود در کدو حلوایی یکی از مواد طبیعی است که این نقش مفید و مهم را ایفا می کند.

آلفا ـ کاروتن در بسیاری از میوه هایی که به رنگ زرد پرتقالی هستند، وجود دارد و در حفظ سلامت بدن بسیار مهم است.

علاوه بر این، ماده دیگری به نام بیت ـ کاروتن هم در کدو حلوایی وجود دارد که زیر مجموعه بتاکاروتن است و مزایای بسیار زیادی برای سلامت بدن به ویژه خاصیت ضد سرطانی دارد.

این مواد با یکدیگر بدن را سالم تر و شاداب تر نگه می دارند و بر طول عمر انسان می افزایند.

به گزارش پایگاه اینترنتی هلت کرنیوز، گروه خاصی از متخصصان در مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا اخیرا مطالعات دقیق تری را روی تاثیرات آلفاکاروتن روی بدن در صورت مصرف مداوم و برای یک دوره کافی طولانی، انجام داده اند.

آن ها متوجه شدند: با مصرف پای کدو حلوایی یا همان کدو تنبل احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری ها به میزان چشمگیری کاهش می یابد و بر طول عمر انسان افزوده می شود.

isna


نوشته شده در چهارشنبه 89/9/17ساعت 9:56 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

یک مطالعه که به تازگی انجام شده نشان می دهد، فصلی که کودک در آن متولد می شود می تواند تاثیر فوق العاده ای در عملکرد ساعت زیستی بدن داشته باشد.

به گزارش ایرنا و به نقل از ساینس دیلی، این مطالعه که بر روی موش ها انجام شده می تواند علت این که خطر ابتلا به شماری اختلالات عصبی از جمله اختلال فصلی، افسردگی دوقطبی و شیزوفرنی در متولدین ماه های زمستانی بیشتر است را توضیح دهد.
ساعت زیستی ما، طول روز را اندازه می گیرد و رفتار ما را تغییر می دهد.
"داگلاس مک ماهون" استاد علوم زیستی دانشگاه "واندربیلت" گفت: ما در این مطالعه می خواستیم دریابیم که آیا علائم نوری می تواند ساعت زیستی بدن ما را شکل دهد یا خیر. .
محققان دریافتند ساعت های ژنی موش های متولد زمستان در مقایسه با آنهایی که در فصل پر نور تابستان به دنیا آمده اند کندتر است .
محققان همچنین دریافتند ساعت های زیستی و رفتار موش های متولد تابستان ثابت است، درحالی که ساعت زیستی موش های متولد زمستان زمانی که آنها در معرض چرخه نور تابستان قرار می گیرند، تغییر زیادی می کند.
موش هایی که در چرخه زمستان به دنیا آمده بودند نسبت به تغییر فصل واکنش شدیدی نشان دادند که این امر بسیار شبیه بیمارانی است که از اختلال فصلی رنج می برند.
این مطالعه جدید، این امکان را مطرح می کند که تغییرات فصلی در چرخه روز و شب می تواند بر شخصیت انسان تاثیر بگذارد.
این مطالعه در شماره 5 دسامبر نشریه اینترنتی journal Nature Neuroscience منتشر شده است.
.link { text-decoration: underline; cursor: pointer; color: Blue; }.hdr { color: White; }

نوشته شده در سه شنبه 89/9/16ساعت 1:13 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

  ویتامین C بالای پرتقال برای استحکام و سلامت لثه ها مفید است.

http://dl.iranoffside.com/a7678/orange-valensia_large.jpg

مریم مراداف در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: ویتامین C از جمله ویتامین های آنتی اکسیدانی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و موجب کاهش ابتلا به بیماری ها از جمله سرماخوردگی می شود.

وی گفت: تحقیقات مشخص کرده است که ویتامین C هم می تواند میزان ابتلا به بیماری ها را بکاهد و هم در صورت ابتلا به بیماری، می تواند مدت زمان لازم برای بهبودی را کوتاه تر کند.

این متخصص تغذیه افزود: این ویتامین می تواند موجب افزایش جذب عناصری مانند آهن و کلسیم شود.

در نتیجه می توان منابع غنی از آهن و کلسیم یا حتی مکمل های آهن و کلسیم خود را همراه با مقدار مناسبی از آب پرتقال یا خود میوه کامل مصرف شود که این مسئله موجب افزایش بهره وری در مصرف آن ماده غنی از آهن و کلسیم می شود.

مراداف گفت: پرتقال حاوی انواع دیگری از آنتی اکسیدان های مربوط به ویتامین A است. در این میوه مقادیر بالایی از آلفا و بتا کاروتن و بتا گزانتین موجود است که در بدن قادر به ایفای نقش آنتی اکسیدانی هستند که قابلیت افزایش قدرت سیستم ایمنی را دارا است.

وی اضافه کرد: پرتقال به عنوان یک ماده ضد سرفه، خلط آور و کمک کننده به هضم غذا است و از آن به عنوان میوه تقویت کننده لثه هم استفاده می شود.
farsnews


نوشته شده در پنج شنبه 89/9/11ساعت 1:29 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

بر اساس یک تحقیق، افراد چاق از حس بویایی بهتری در زمینه مواد غذایی برخوردار هستند.

 

منطقه خوزستان، محققان دانشگاه پورتسموث انگلستان می گویند: نتایج اولیه تحقیقات به آن ها نشان می دهد که چرا بعضی افراد برای لاغر ماندن، دچار مشکل هستند.

کارشناسان در حال حاضر از این نکته آگاهند که بخشی از مغز که مسوول به گردش درآوردن اطلاعات مربوط به بویایی است، با مراکز مربوط به تغذیه در مغز، مرتبط است.

در حالی که تغذیه فراوان و کم تحرکی، از دلایل اصلی چاقی محسوب می شود، دانشمندان مشغول تحقیق برای پی بردن به دلایل فراگیر شدن چاقی مفرط هستند.

دکتر لورنزو استفورد و گروه تحقیقاتی او به بررسی این موضوع پرداختند که آیا حس بویایی قوی می تواند در چاقی تاثیر داشته باشد یا خیر. در این تحقیق از 64 داوطلب خواسته شد در یک رشته آزمایش مربوط به توانایی بویایی، شرکت کنند.

بر اساس یافته های این پژوهش مشخص شد: حس بویایی افراد پس از خوردن غذا، اندکی بهتر از زمان گرسنگی آن ها عمل می کند.

دانشمندان هنوز از دلیل اصلی این موضوع اطلاع ندارند، اما دکتر استفورد معتقد است احتمالا این شیوه ای است که از طریق آن بدن انسان غذایی را که دیگر به آن احتیاج ندارد، شناسایی و سپس رد می کند تا از طریق ایجاد توازن درست انرژی، مانع از مصرف بیش از اندازه غذا شود.

اعضای این گروه تحقیقاتی پی بردند: افراد چاق بخصوص پس از صرف غذا، نسبت به افراد لاغر، حس بویایی بسیار قوی تری در مورد مواد غذایی دارند.

دکتر استفورد معتقد است: این حس بویایی قوی تر موجب می شود فرد حتی پس از سیر شدن، به غذا خوردن ادامه دهد.

او می گوید: شاید بتوان گفت در افرادی که استعداد چاقی دارند، حس بویایی قوی تر در مورد مواد غذایی، نقش مهمی در مصرف بیشتر غذا دارد.

دانشمندان امیدوارند این تحقیق بتواند برای کسانی که سعی می کنند وزن خود را کم کنند، مفید باشد.
isna


نوشته شده در پنج شنبه 89/9/11ساعت 1:27 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

http://img.tebyan.net/Big/1389/04/2420183131985242371829411322716125366160.jpgبه گزارش  ایرنا از پایگاه خبری دیلی میل، گفته می شود عنصر کلیدی این میوه، لیکوپن است. این ماده، آنتی اکسیدانی است که تاثیر آن در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردان و کاهش خطر بروز بیمار قلبی تایید شده است.
محققان دانشگاه تورنتو در کانادا از 60 زن یائسه 50 تا 60 ساله خواستند به مدت یک ماه فراورده های گوجه فرنگی را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
حذف این ماده غذایی موجب افزایش چشمگیر ماده شیمیایی N-telopeptide در خون شد. این ماده شیمیایی زمانی که استخوان در حال تجزیه است به جریان خون ترشح می شود.
محققان سپس به مدت چهار ماه به این زنان روزانه یک دوز آب گوجه فرنگی استاندارد حاوی 15 میلی گرم لیکوپن یا آب گوجه فرنگی غنی شده با 35 میلی گرم لیکوپن یا کپسول لیکوپن و یا کپسول های ساختگی دادند.
این مکمل ها موجب کاهش شدید ماده N-telopeptide در خون زنانی شد که آب گوجه فرنگی و یا کپسول لیکوپن مصرف می کردند.
اما مصرف کپسول های ساختگی هیچ فایده ای برای زنان نداشت.



نوشته شده در دوشنبه 89/9/8ساعت 1:35 عصر توسط مریم نظرت چی بود؟ ( ) |

<   <<   16   17   18   19   20   >>   >

Design By : Pichak