مطالب متفرقه
دانشمندان علوم تغذیهای در دانشگاه پت استیت هشدار دادند: مصرف انگورها و چای سبز میتواند سبب بروز فقر آهن شود. این پژوهشگران به تازگی دریافتهاند که مصرف پلی فنولهای خاص، بعنوان مواد موجود در بسیاری از میوهها و سبزیها، میزان جذب آهن را در بدن پایین میآورد و در نتیجه خطر بروز فقر آهن را تشدید میکند. اوخی هان استادیار علوم تغذیهای در این دانشگاه میگوید: پلی فنولها بعنوان موادی شناخته شدهاند که اثرات مفید بسیاری روی سلامت انسان دارند مثلا از بروز انواع مختلف سرطانها جلوگیری میکنند، متابولیسم استخوانها را تقویت کرده، تراکم املاح استخوانی را بهبود میبخشد و همچنین خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. اما تاکنون بسیاری از افراد هرگز این تصور را نکردهاند که آیا پلی فنولها روی جذب تغذیهای میتواند تاثیری داشته باشد. به گزارش هلت دی نیوز، این محققان روی اثر مصرف عصاره دانه انگور و مادهای موجود در چای سبز مطالعه کرده و به این نتایج دست یافتهاند. این تحقیق در مجله «تغذیه» در آمریکا منتشر شده است
جیغ ممتد کودکان برابر با صدای جت
پژوهشگران آلمانی میگویند جیغ ممتد نوزادان به اعصاب شنوایی آسیب میرساند. نتیجه تحقیقات تازه حاکی از آن است که کودکان میتوانند به اندازه یک هواپیمای جت یعنی تا 120دسیبل، آلودگی صوتی تولید کنند.
جیغ ممتد کودکان خردسال اعصاب والدین را درهم میریزد. مشتیلد پاپوزک، متخصص نوزدان در دانشگاه مونستر آلمان میگوید: «برخی از کودکان میتوانند هشت ساعت در هر شبانهروز، بیوقفه فریاد بزنند». او در ادامه اضافه میکند که این کودکان “حنجره طلایی” چندان هم کمشمار نیستند.
نتیجه تحقیق پژوهشگران آلمانی حاکی از آن است که ادامه مطلب...
بزرگ ترین ساختار سه بعدی شناخته شده از یک ویروس رونمایی شد.
این کشف می تواند ناقل بهتری از ویروس سرماخوردگی بسازد و ژن درمانی در بیماری های قلبی عروقی یا سرطان ها را به مراتب ساده تر کند.
آدنوویروس ها که ماده ژنتیکی آنها دی.ان.ای است، عامل بسیاری از بیماری های عفونی در انسان به شمار می روند.
آنها می توانند فرد را در سنین مختلف به ناراحتی های گوناگون چشمی، ریوی و گوارشی مبتلا کنند اما مطمئنا یک انسان در طول زندگیش با هیچ کدام از آنها به اندازه ویروس عامل سرماخوردگی برخورد نداشته است.
محققان موفق شده اند ادامه مطلب...
یک متخصص تغذیه گفت: پخت غذا در ظروف آلومینیومی موجب آزاد شدن یون آلومینیوم در غذا می شود که در دراز مدت می تواند مشکلاتی از قبیل کم خونی ایجاد کند.
سید ضیاء الذین مظهری در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: استفاده طولانی مدت از ظروف آلومینیومی برای پخت غذا مناسب نیست به دلیل اینکه این ظروف با آزاد کردن یون آلومینیوم در غذا موجب انتقال این یون ها به بدن می شود و در دراز مدت می تواند مشکلاتی از قبیل کم خونی ایجاد کند.
وی گفت: ظروفی که در آشپزخانه به نام رویی به کار می رود عمدتاً از جنس آلومینیوم هستند اگر ظرفی واقعاً از جنس روی باشد خروج یون های روی از ظرف و ورود آن به غذا موجب جبران کمبود روی در بدن می شود و می تواند مفید باشد.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: ولی یون های آلومینیوم چنین خاصیتی ندارد و بهتر است برای پخت غذا از ظروف آلومینیومی در مدت زمان کمی کمتر استفاده شود.
مظهری گفت: اگر سبزی های برگ دار و غذاهای اسیدی یا نمکی در این ظروف آلومینیومی پخته شود میزان زیادی آلومینیوم به خود جذب می کند و موجب ورود آلومینیوم بیشتر به بدن می شود که بسیار مضر است.
وی گفت: استفاده از ظروف مختلف برای پخت غذا از اهمیت ویژه ای برخوردار است و چون کیفیت و طعم غذا در درجه اول اهمیت قرار دارد باید به خاطرداشت کیفیت ظرف غذا به اندازه کیفیت مواد غذایی اهمیت دارد.
ارتباط با اسب و سوار کاری برای کودکان مبتلا به اوتیسم می تواند مفید باشد
پزوهشگران می گویند نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد کودکانی که به اوتیسم ( Autism ) مبتلا هستند، احتمالا بتوانند با یک برنامه سوارکاری ملایم تا حدی به درمان بیماری خود کمک کنند.
براساس نتایج حاصل از بررسی محققان آمریکایی، یک برنامه سوار کاری هفته ای برای اولین بار برای کودکان مبتلا به اوتیسم انجام شد.
در این برنامه، کودکان هفته ای یکبار به نزد پزشک مربوطه می روند و او مدت زمان سوارکاری و چگونگی آن را توضیح می دهد. در این روش بیمار همراه با یک سوارکار ماهر به سوارکاری می پردازد.
در این رابطه محققان اظهار داشتند: ادامه مطلب...
Design By : Pichak |